logo.gif logo.gif
[Home] [FAQ] [Sofa på 2 hjul] [Nyheter] [Personer] [Pictures] [Videos] [Linker] [IHPVA] [Litteratur] [Kontakter]

List of people

... interested in recumbent bikes with their interests.
If you want to join the list, drop me an email: peter.wieland(at)dnv.com
You can also join our discussion forum on the web

Martinius Berg
2860-Hov
61122049 (incl. FAX)

Martber_at_online.no
Jeg sykler ikke på liggesykkel for tiden siden alle er mine egne er blitt solgt. Men jeg starter et nytt prosjekt til neste år. Prosjektet blir en teknologisk utfordring for meg . Oppbyging av en lowracer med frontfairing , tailbag og mykt sidestoff . Maverick elektronisk utveksling system med Rohloff 14 gir i navet. Rammekonstruksjon bør være ærodynamisk laget i titan/alluminium eller carbon .
Steve Collier
Våkemark 33, 1786 Halden


steve.collier_at_earthling.net
I expect to get my first recumbent, a Crystal Trice in August 1998.
I am also interested in two-wheeled recumbents, particularly the Bjällby.
I also use a wedgie Trek 2100 and a Specialized mountain bike.
Bård Eskeland
Hammerstadsgt 34, 0363 OSLO
21 91 43 73

barde_at_hepp.uio.no
Eg har endeleg fått meg liggjesykkel, ein Optima Condor. Den er utprøvd med hell både på asfalt og på frosen skogsveg med to ustyrlege trekkhundar ved sida. (Hovudlykt og slalåmbriller er standardutstyr.) Angrar berre på at eg ikkje kjøpte dempegaffel i same slengen.   Annan sykkelinfo: Eg er livsvarig medlem i Syklistenes landsforening og har hatt deltidsjobb som sykkelbòd. Elles har eg alltid planar om lange sykkelturar, og i det siste har eg fått utopiske idear om konstruksjon av kombinert heilårs liggjesykkel/hundeslede. Trass i mangelfull teknikk, driv eg òg med litt terrengsykling på ein nærmast uknuseleg GT Avalanche.
Carl Etnier
Video(4,6 MB)
Image
Current recumbent bicycle: Red 1999 Rans Rocket. Previous recumbents: 1996 Bjällby Easy (short wheelbase, under the seat steering) frame that I built up myself, 1998 BikeE AT Current folder: Super Brompton, a Brompton tricked out with 24 gears, hydraulic brakes, and many weight-reducing finesses by Len Rubin I also chauffeur a recumbent, four-wheeled pedicab in Oslo , and have a number of uprights in my stable for occasional use.
Morten Haugseng
Gravarslia 6, 4327 Sandnes


haug_at_sandnes.online.no
Jeg har drevet med MTB siden slutten av 80 tallet, min interresse for liggesykkler ble fanget da jeg leste om Mike Burrows, Windcheetah tidlig på nitti tallet, på den tiden hadde jeg verken råd eller mulighet til å få tak en, da den på det tidspunkt ikke ble serie produsert. Etter å ha prøvd en Greenspeed GLR ble interessen revitalisert og har endelig bestillt meg en Trice Micro.
Christian Hysing-Dahl
Rotvollen 22, 5235 Rådal
55131125 (p)

ch-hysi_at_online.no
Mitt første kjennskap til liggesykler fikk jeg gjennom marsutgaven 1992 av sykkelbladet Bicycling. Her var Easy Racer Tour Easy presentert. Meldte meg inn i IHPV for å finne ut mer om recumbents, og kjøpte en Tour Easy med , Super Zipper i 96. Drømmen er en sykkel eller trike med hel kåpe (bor i Bergen), har prøvd Leitra, men er redd den blir tung i bakker. Kunne også tenkt meg å prøvd en lowracer.
Stein Olav Kivle
Nørstegard 4, 3656 Atrå


stein.olav_at_online.no
Jeg ble interessert liggesykler i 1997 gjennom et abonnement på Ecycleopedia og Bike Qulture Quarterly. Sykler på Flevobike Fifty-Fifty , ofte med Burley d'Lite tilhenger. Foreløpig har jeg ikke forsøkt å henge tandem påhengsykkelen (U plus-2 fra Pashley) bakpå liggesykkelen.
Nick Kram
Seljeholtet 19B, 1344 Haslum
67531340(p) 22945089 (a) 91375861 (m)

nick.kram_at_akermar.com
Video(3,5 MB)
Image
I've known about recumbent bikes for quite some years, but never did something about it.... until 1997 when I cycled through Denmark and saw a few people travelling on their bents. So during the next visit to Holland, my native country, I rented/tried out 3 different bikes and got even more excited. Since summer '98 I am the proud owner of an M5 Street Legal 28/20. The Street Legal is a short-wheelbase, underseat-steering recumbent, designed by the famous Bram Moens owner of M5, but the manufacturing was by Speedliner (now belly-up). My dream, however, is still to built a Flevobike Racer, maybe using alternative materials. But will I find time......???
Tor Lindberg
Grøndalsvei 19, 1450 Nesoddtangen
66 91 86 66 (privat), 22 73 00 74 (jobb),92 26 44 24 (mobil)

dohdah_at_online.no
Video(3,7 MB)
Image
I 1999 ble jeg en lykkelig eier av en Rans Stratus liggesykkel. En ting er sikkert: Jeg kommer aldri til å gå tilbake til en "vanlig" sykkel igjen. Etter at jeg fikk sykkelen har jeg stadig utvidet grensene for hvor lange turer jeg kan ta. Jeg er også interessert i løp som "Vättern Rundt", "Sjælland Rundt" etc.
Jean Lorentzen
Ark. Steckmestsvei 4 E, 0198 OSLO
2338 9682(p) 9572 2238(m)

j.s.lorentzen_at_hf.uio.no
Video(4,6 MB)
Image
Jeg har alltid vært glad i å sykle, gjerne på tur. Synes det er morsomt å skru litt også. Da jeg tok opp igjen sykling etter noen års pause, måtte det bli på liggesykkel. Har en Flevobike Basic og en Oke-Ja.
Lutz Lundberg
Tønsbike Lundbergs Sykkelverksted, Hvittingfossveien 153, 3080 Holmestrand
33 05 55 53 (w) 99 22 47 19 (m)

lutz_at_tonsbike.com
Image
Liggesykler er ennå et forholdsvis ukjent fenomen i Norge, og jeg vil gjerne dele min begeistring for disse med deg. Du vil allerede på første prøvetur fryde deg over herlig komfort og uovertruffen aerodynamikk. Jeg er stolt over a være forhandler for HPVelotechniks sykler. Denne tyske produsenten lager etter min mening de mest gjennomtenkte og håndverksmessig beste produktene. Sykler selv rundt på en Baron.
Robert MacKinnon
Asker
6699 8597 (work)

rbm_at_doglover.com
Video(3,7 MB)
Image
I've been interested in HPVs for some time now.  My first contact with HPVs was to come across the Flevo Greenmachine in a web page back in 1995.  I fell in love with that recumbent and made many inquiries of Flevo in the Netherlands about it.  However, the Greenmachine never made it into production so I never did buy one.  I left the HPV scene for a couple of years and just returned to it again this fall because I became interested in yet another recumbent, the Russian-made ASE 327 trike.

This time, I've gone so far as to order a frameset from AS Engineering for the new model, the S32 Zenit L.  ASE has just begun production on this tadpole trike and, if all goes well, I expect to receive the frameset and have a completed recumbent trike by spring 1999.  But it is still touch-and-go considering the economic situation in Russia right now. I've put up a Web page about the S32;

Asle Pollestad
Helmikhagen, 4300 SandnesJeg har drevet med MTB siden slutten av 80 tallet, og har blandt annet syklet Birkebeineren 2 ganger, Nordsjørittet og er interessert i allt som triller. Da Morten annonserte liggesykkelprosjektet var jeg klar som en strikk. Ser frem til å få min Trice Micro i juni 2001.
Brit Ravndal
Gravarslia 6, 4327 Sandnes


bravndal_at_online.no
Min interesse for liggesykkler fikk jeg da Morten, skulle prøve Greenspeed i Australia. Jeg hadde aldri sett sånne merkelige fremkomstmidler og måtte være med for å se på. Da Ian Humpfries truet meg til å prøvesykle var jeg frelst. Jeg venter spent på å få min Trice XL i juni 2001.
Jon Dreyer Rensmoen
Odvar Solbergsvei 24, 0970 Oslo
22 10 68 69(p)

jondr_at_online.no
Min sykkelinteresse er først og fremst knyttet til sykkelen som transportmiddel og "nyttedyr". Mosjon og rekreasjon blir dermed noe  underordnet, men likefullt positive bieffekter. Jeg har  en Greenspeed GTR 20/20 Touring Trike.
Audun Roalkvam
Breibakken 39, 4012 Stavanger
51 41 41 75 (a)51 56 59 69 (p)

Audun.Roalkvam_at_randaberg.kommune.no
Jeg fikk først vite om liggesykler gjennom et TV-program på Discovery omtrent 1992, men jeg ble ingen entusiast før jeg fikk se en i virkeligheten litt senere. Det var da en nederlender som var flyttet til området, og som avisa hadde intervjuet. Et år senere hadde broren min, Jan Petter Roalkvam, og jeg fått laget en liggesykkel, med god hjelp av en lokal sykkellinje på videregående skole.
Min nåværende sykkel, en Kingcycle, kjøpte jeg i 1994 som rammesett. Jeg kjøpte en ny og lengre ramme i 1996, og fikk da også dempegaffel foran. Sykkelen er meget bra til sykling til og fra jobb, til turer og til konkurranser for dem som driver med sånt.
Jan Petter Roalkvamjanpr_at_ifi.uio.no
Video(4,5 MB)
Image
Broren min, Audun (se over) og jeg lagde vår første liggesykkel i 1993, og siden det har jeg laget 2 sykler. Den siste er en lowracer med framhjulsdrift. Neste prosjekt er å lage en mekanisme for å forandre setevinkelen i fart... Link til bilde av sykkelen: http://www.stud.ifi.uio.no/~janpr/sykkel.html
Uli Wernerulrich.werner_at_oslo.pgs.com
Kjører rundt på en Troll.
Peter Wieland
Nordengveien 67, 0755 Oslo
41555951

peter.wieland_at_dnv.com
Video(3,6 MB)
Image
Har bygd en del liggesykkler siden 1993, enten alene eller sammen med andre. Kjører mest rundt på Troll som jeg også syklet 2 ganger Trondheim-Oslo med.
Er interessert i å bygge en tre-hjuls-version av Troll, en kåpe for bakdelen og mye annet.
Ellers sykler jeg rundt på en Brompton , en vanlig off-roader eller min Eddy Merckx racer.
Harald Zahlhazahl_at_hotmail.com
Image
Jeg oppdaget liggesykkelen under et opphold på Sunnaas sykehus i sommer og har nå fått min egen sykkel - en Kettwiesel TT med en liten hjelpemotor for motbakker i navet foran. Foreløpig trener jeg moderat, men til sommeren blir det sykkelferie i 1 uke.
Tellef Øgrim
Bergsalleen 6a, 0854 Oslo
95275966

toegrim_at_online.no
Jeg prøvde liggesykkel for første gang under de norske liggesyklistenes vise seg frem-dag på Rådhusplassen juni 2000 og skjønte raskt at det ikke var noen vei utenom. Problemet var å finne penger og alternativet ble å bygge sjæl. På enklest mulige måte. Alt som skulle til var to kondemnerte sykler, et hjul med gearnav og to pedaler. UglyDuckling 0.1 er mye morsommere å sykle en andre tryggere doninger, man har også sine klare begrensninger. Sommeren vil vise om den tåler langturer.... Link: www.toegrim.freeservers.com
Total number registered people: 21


Editor: Peter Wieland

Generated: Thu Feb 1 14:15:37 2007 by PWP.pl